úterý 7. dubna 2015

Kuřecí rychlovka s rýži

Pro 2 osoby

400g kuřecího masa 
1 žloutek 
1 lžíce kečupu 
1 lžíce hořčice 
1 menší cibule 
1 lžička kari 
1  lžíce olivového oleje 
1/2 lžičky pepře 
sůl 
400g žampionů 
7g másla 
160g rýže v syrovém stavu


Maso opláchneme, nakrájíme na kousky a dáme do mísy. 
Přidáme žloutek, kečup, hořčici, kari, sůl, pepř, olivový olej, nakrájenou cibuli. 
Vše smícháme a dáme odležet do ledničky aspoň na 4 hodiny. 
Poté dáme vařit rýži (1 hrnek rýže = 2 hrnky vody). 
Nakrájíme si žampiony a osmahneme je na másle. 
Pak přidáme naložené kuřecí maso a osmahneme. 
Dle chuti můžeme ještě dochutit. 
Podáváme s rýži. 


Žádné komentáře:

Okomentovat