pátek 20. března 2015

Rýže Natural s kuřecím masem

Naprostá mňamka.

1 osoba

150g kuřecí prso
20g cibule
60ml mléka
40g rajský protlak
5ml olivového oleje
10ml citronové šťávy
50g žampionů
5g krémžské hořčice
sůl, pepř
60g rýže Natural

Kuřecí maso si omyjeme, očistíme, nakrájíme na kousky.
Smícháme si rajský protlak, citrónovou šťávu, solí a pepřem.
Maso ve směsi promícháme a dáme odležet do ledničky nejlépe přes noc.
Rýži uvaříme dle návodu na obalu.
Na pánvi rozpálíme olej, maso na něm opečeme a vyndáme.
Do výpeku z masa přidáme nakrájenou cibuli, žampiony a osmahneme.
Pak přidáme smíchánou hořčici s mlékem, osolíme, opepříme a chvíli povaříme.
Přidáme hotové maso, promícháme, prohřejeme.
Podáváme s uvařenou rýži.
Dobrou chuť! :)


Žádné komentáře:

Okomentovat