Skořici známé jako voňavé koření, kterým dochucujeme jídlo. Používá se do různých krémů, olejů, tinktur, pokrmů nebo jen jak ozdoba. Ale také má spoustu léčivých účinků.
1) Snižuje krevní tlak
2) Má antibakteriální, protiplísňové a protizánětlivé účinky
3) Pomáhá při odstraňování krevních nečistot
4) Zlepšuje trávení
5) Zdroj vlákniny, manganu, vápníku a železa
6) Sklidňuje průjmy, zvracení a nevolnost
7) Když se přidá do jídla, tak zabraňuje množení bakterií a kažení potravy
8) Ovlivňuje metabolismus cukrů a tuků
9) Pomáhá od menstruačních křečí
10) Pomáhá v boji s celulitidou
11) Mírní kašel
12) Snižuje špatný cholesterol
13) Má schopnost zahřát celé tělo
2) Má antibakteriální, protiplísňové a protizánětlivé účinky
3) Pomáhá při odstraňování krevních nečistot
4) Zlepšuje trávení
5) Zdroj vlákniny, manganu, vápníku a železa
6) Sklidňuje průjmy, zvracení a nevolnost
7) Když se přidá do jídla, tak zabraňuje množení bakterií a kažení potravy
8) Ovlivňuje metabolismus cukrů a tuků
9) Pomáhá od menstruačních křečí
10) Pomáhá v boji s celulitidou
11) Mírní kašel
12) Snižuje špatný cholesterol
13) Má schopnost zahřát celé tělo
Žádné komentáře:
Okomentovat